PDA

View Full Version : single menu for lots of pages



millie
08-24-2009, 02:10 PM
Hi Naval

been reading your tip on single menu ... and it works great, thanks. One thing I can't understand is how to use it to have more than one menu on a page. some of my pages are long and i want to have the same menu at the bottom of the page. from reading your piece, i think it has something to do with site_footer() function. But I cannot understand. So, to be clear, I alreadyhave the top menu going using your html and include tip. Now all I want to do is have the same menu at the bottom of the same page.

Thanks

Millie
www.subeagle.com

Collectors-info
08-24-2009, 03:25 PM
Just copy & paste the menu html box at the top of the page to the bottom.
So you end up with 2 of the same on one page. It might take a couple of publishings to get it in the right place.

millie
08-24-2009, 03:34 PM
Hi Chris

I tried that and it did not work.

Cheers


Millie
www.subeagle.com

navaldesign
08-25-2009, 12:39 AM
It MUST work. Maybe you have made some mistake ?

Unless you have dropdown menus, which are javascript and will conflict.

Collectors-info
08-25-2009, 09:06 AM
Think naval has hit it on the head as you are using this type of menu. should be ok if you change to css type of menu if you are after the same style.
Or is it not working at all.

millie
08-25-2009, 02:23 PM
ok, thanks guys.

i am using drop-downs, which i should now change to css. I will as soon as I unedrstand what css is.

Cheers