PDA

View Full Version : can any one just do a tester on my forms please??



kezzkj
03-17-2006, 12:27 PM
Hi again me i know hehe
Please could any one test my forms on my site as when i go on to my site and do the forms i keep getting a silly message come up, its doesnt work.
If any one does could you let me know what happens and you should have email if ya could just copy and paste it on ere please.
Thanks
Kezz

VodaHost
03-17-2006, 02:40 PM
Would you like us to guess what your site is?

kezzkj
03-17-2006, 03:12 PM
hehe i know i know silly me its www.jobsatjobsearch.com (http://www.jobsatjobsearch.com)
I'm having one of thos stupid moments
thanks
kezz