PDA

View Full Version : publishing problem



solman
11-09-2009, 03:59 PM
I've been a customer for a year,no problem publishing.I've recently changed computers and now I cant publish.I publish and it says it has been published,but than I check and it's not there.I've checked on other computers too,so I dont think it's a cache problem.http://solskimboards.net.Please help.

zuriatman
11-09-2009, 04:11 PM
Download the latest BV and reinstall.

Then try publishing again.

Giving us your url at this juncture will not help as we do not know what you republish.

Your Red and Black homepage is visible.

P.s. The colors are horrible!

solman
11-09-2009, 05:29 PM
Still does not work.And thanks for the horrible comment.

Tom Finley
11-09-2009, 05:53 PM
I'd be cautious about downloading the latest version of BV, it's still buggy. Be sure you are publishing to the proper folder and that you have "Publish all files" picked.

IMO the colors of the site are fine for the product you market.

kbedi
11-25-2009, 11:26 AM
what's this server ip?

DarrenC
11-25-2009, 11:40 AM
I've been a customer for a year,no problem publishing.I've recently changed computers and now I cant publish.I publish and it says it has been published,but than I check and it's not there.I've checked on other computers too,so I dont think it's a cache problem.http://solskimboards.net.Please help.

I also think the colours look fine and I know this is off topic but go into page properties and change the background to black. Your current background shape is fine but just a bit short sideways for people with wide monitors. Changing the background colour as I've said will close this gap.

All the best

DarrenC
11-25-2009, 11:43 AM
what's this server ip?

Your IP address would be the one Vodahost issued you when you signed up with them along with a username and password so you can publish.

Always wise to start a new thread rather than jump into someone elses. You didn't this time but you could've been overlooked.

kbedi
11-26-2009, 01:57 PM
but how do i find out what my ip is?

DarrenC
11-26-2009, 03:49 PM
but how do i find out what my ip is?

When you sign up with Vodahost they will email all the details you need. http://www.vodahost.com/

zuriatman
11-26-2009, 04:15 PM
but how do i find out what my ip is?


You have to buy a hosting acount with VodaHost and VodaHost will allocate you your IP addresses for your website.