PDA

View Full Version : Can Preview and publish but cannot open with any browser



ptnetcreations
11-15-2009, 08:12 PM
Xiiii... im going crazy. Very strange what is going on. My site www.cres-ser.com (http://www.cres-ser.com) sometimes work sometimes not. Yesterday it was working well but today i cannot load the page. No changes at all. I can preview in BV, it works nice, can publish, but now i cant open it.

Never worked with Firefox (crashes) but worked with Gchrome and IE.

Please could anyone help me and confirm if the page doesnt work with Firefox and IE? Im going crazy...

Ptnetcreations

Bethers
11-15-2009, 10:57 PM
How long ago did you point the name servers? It might still be going through the change. I see it fine in IE. Didn't look in the others.

DarrenC
11-16-2009, 09:58 AM
Using FF - Browser does appear to freeze and then eventually loads the page but with a script error 'Script: http://www.cres-ser.com/:107'

Using IE - Loaded fine and the page looks finished apart from down the right hand side, where it looks like you have yet to add images.

ptnetcreations
11-16-2009, 10:56 PM
Thank you Bethers and DarrenC for your help.

About DNS i pointed them when i started the page 1 week ago.

Firefox, never worked till this moment.

Yesterday, I submitted a ticket support to BV and they answered me to clear cash, reboot and try again. Today when i came back home i tried to load the page and it worked. No change. I dont know if they changed something. Now 5 hours later, it doesnt work again, nothing changed. I dont know what to do.

Could anyone help with suggestions on this matter please?