PDA

View Full Version : Database Name Change



corn
06-13-2005, 03:56 PM
Hi

How do I change the name of a database I've set up?

VodaHost
06-13-2005, 06:42 PM
clcik edit

corn
06-14-2005, 09:24 AM
Sorry to be such a pain - but there's nowhere on My SQL Databases, account maintenance that gives me the chance to edit. I can delete, check or repair - but not edit! I could just keep the name the same - but - there must be a way. Sorry!

VodaHost
06-14-2005, 12:33 PM
just live with.
1) it does not make any diffrence at all
2) Nobody will ever see it