PDA

View Full Version : Navigation buttons



leethesign
03-02-2010, 10:56 AM
Does anyone know how to do this........

I have 8 buttons to navigate the site and I'd like them in two rows of 4, one under the other.

I can't find anything in the properties menu to achieve this layout -they'll only show as a long line,which is too wide for the page.

An answer would be appreciated if anyone has any ideas

Ta much

leethesign
03-02-2010, 11:14 AM
Doh..........

Please ignore the last post. My head exploded and I weny potty for a minute or two. I'm better now and will do it correctly.

leethesign
03-02-2010, 11:18 AM
Oh no I won't - I still can't do it, so please ignore the last message, not the first.

DarrenC
03-02-2010, 11:29 AM
Maybe insert 2 navigation menus and place them one above the other. Each one containing 4 buttons.

leethesign
03-02-2010, 11:30 AM
Yes Darren, that's the only option I could think of, but I was hoping there'd be another.

DarrenC
03-02-2010, 11:40 AM
I think you can use a single nav menu and reduce the width using the handles so in your case forcing 4 of the buttons to drop underneath. Have you tried that?

DarrenC
03-02-2010, 11:44 AM
I think you can use a single nav menu and reduce the width using the handles so in your case forcing 4 of the buttons to drop underneath. Have you tried that?

Nahh!! scratch that...Doesn't work!

helen
03-02-2010, 11:57 AM
http://www.moorookanimalshelter.com.au/blog.html

I created 2 navigations panels - was the only way I could work out how to do it.

leethesign
03-02-2010, 12:36 PM
Thanks both - looks like it's the only way to go