PDA

View Full Version : conveyer belt



enm
03-16-2010, 05:03 PM
I added a conveyer belt feature and added 3 images into it. It works ok in preview but it does not show at all on published pages. Any help appreciated.

Collectors-info
03-16-2010, 06:39 PM
Will need the page url as the list of possibility's is to long.

enm
03-16-2010, 09:40 PM
Oh! thanks
it just worked!
(www.spinalfracture.gr/highrisk.html)
thanks for your time anyway!

zuriatman
03-17-2010, 08:46 AM
Your conveyor works fine in my FF.

you may have some problem with IE8, it sometimes does not show.
Ensure all your IE8 plug-ins are installed.

enm
03-18-2010, 10:48 PM
many thanks

chucksg
03-21-2010, 03:00 PM
How do you ad text to a conveyer belt image

felixbiz
05-19-2010, 06:35 AM
Will need the page url as the list of possibility's is to long.

Hi
My website is www.waterballsa.com
My conveyer belt starts loading with the page but as soon as the page is fully loaded it disappears,Ive tried in different browsers with same effect.

Please help.

Regards

Collectors-info
05-19-2010, 09:07 AM
Would of thought it was something at your end as it seems to work fine at my end.
You will also need to do some page adjustments if you want everyone to see your site the same. This might help! (http://metestsite.co.uk/bvcenter.html)