PDA

View Full Version : Navigation bar doesn't have split page function



Serena
04-22-2010, 08:16 AM
The navigation bar I have doesn’t have the option to split pages, which I need to do for my website – how can I get either a different navigation bar or to split pages on the one I have so that I can have pages within pages? I look forward to hearing from you asap as I have a short deadline to get this website completed.

Many thanks in advance,
Serena

navaldesign
04-22-2010, 08:57 AM
BV has both navigation bar and menu bar navigation systems.
Menu bar alows for splits, navigation bar doesn't.
Menu bars are based on Javascript, so they are not SE friendly.

You can also use the Slide menu.

Serena
04-24-2010, 09:25 AM
Hello, is SE Search Engine? Where can I find the menu bar icon on BV as i really need to be able to spile on of the pages.

Also, my client wants images to change on teh home page, like this website does - is this possible through BV? http://www.healingtoolbox.info/

Many thanks,
Serena

Collectors-info
04-24-2010, 09:56 AM
Yes on the se part.
Use the BV add banner rotator with fade selected for the changing images. Make sure the images are the correct size for the space on the page & also make sure they are all the same size to save getting the distorted look.

Serena
04-26-2010, 05:29 PM
Hello,
Where can i find the menu bar navigation icon as i cant find it and need to add the splits?
Thanks,
Serena

navaldesign
04-26-2010, 05:31 PM
In the same toolbar where all other menus are.

Serena
04-26-2010, 06:01 PM
Hello,
Im trying to publish tp my website but the IP number i recieved when i purchased the domain & hosting space through BV is not appearing in the drop down dox on the publishing box - help! S

zuriatman
04-27-2010, 04:30 PM
Hello,
Im trying to publish tp my website but the IP number i recieved when i purchased the domain & hosting space through BV is not appearing in the drop down dox on the publishing box - help! S

All the passwords and username will be in your VH welcome mail. Check it out.

DarrenC
04-27-2010, 04:45 PM
Hello,
Im trying to publish tp my website but the IP number i recieved when i purchased the domain & hosting space through BV is not appearing in the drop down dox on the publishing box - help! S

Zuriatman has misread your post. If your IP address is not appearing, download a fresh copy of BV. Might be wise to uninstal your current version and any short cuts to it first. If you made any pages, these will be safe.