PDA

View Full Version : Internet Exception Error 12003 - An internal error has occured. 500 Unknown command



mingswanfoo
05-08-2010, 05:45 PM
Dear All,

What's this suppose to mean?

Internet Exception Error 12003
Details:
An internal error has occured.
500 Unknown command

This only happen when I'm trying to publish sites with pictures.
I publish all sites with .php (will that be an issue?)

I can publish this yesterday but I wonder why this message appears every time I try to publish sites with pictures?

Naval? Karen? Anyone?? Please help.... Thanks in advance...

mingswanfoo
05-09-2010, 04:37 AM
Okies, I found out what was wrong with this error.

I was publishing one of my sites with images from my "Image Folder" in BV.
No wonder it didn't work and stated error...

Okie dokie, problem solved...

mingswanfoo
05-27-2010, 07:16 PM
Too bad.... Problem not solved... I guess I got lucky that it published weeks ago... Now I have been getting:

Internet Exception Error 12003
Details:
An internal error has occured.
500 Unknown command

Again.......

This is what I have tried...
1. Firewall: Added BV FTP on exception
2. AVG AntiVirus: Added BV on exception
3. Firewall: OFF

Restart........... Then try to publish... (Message appear again)

I'm running on a Vista...

My Server IP: 75.126.104.137

I am trying to complete my website but not being able to publish is not helping me at all...

Helppppppp.......

ahimsa
05-27-2010, 07:30 PM
Hi Foo,
I had exactly the same situation just a couple of weeks ago.......I read all the relevant posts which pretty unanimously suggested it was a firewall thing. I followed the recommended instructions to the letter....no joy. I submitted a support ticket & initially got the same reaction. When I explained that I had done NOTHING by way of changing anything but, nevertheles, had tried EVERYTHING including disabling the firewall completely, then they started changing passwords etc. A few more tickets later & I had senior personnel at support INSIST it was a firewall thing & there was nothing they could do.

I did EVERYTHING again!! This time I included uninstalling & re-installing BV....still no joy - unable to publish. I closed everything down for a couple of days - then decided to email a computer programmer friend of mine to see if he could help. Just before I sent the email I checked once more, tried to publish an 'edited' page and............bingo! All was fine &, touch wood, has remained so. When I informed support of this all they could say was, "Well, it looks like the Gods smiled on you this time"!!!!!

Hope you get to be as lucky........sorry I cannot give you any concrete advice on how to solve the issue,
david
Good Luck

mingswanfoo
05-27-2010, 07:39 PM
Hi David,

It's good to hear from you again... I am really frustrated for not being able to publish my edited site.. It appears like how you put it, we did nothing wrong but the site just couldn't publish... And Support has no idea...

I'm trying to smile to God now...

I am thinking, could this be my Server IP problem?? My previous Server IP was 208.XX.XXX.......... and it seems to work fine...

HELP!!!!........ Waaaaaaaaaaaaaaaa :(

CarbonTerry
05-31-2010, 05:34 AM
What is your server name? (vodahost xx) (nsxx.vodahost.com)?