PDA

View Full Version : Changing navigation menus after publising the pages



germansin
09-18-2010, 01:16 AM
I designed originally the pages using a slide menu, opening vertically. Even if this is not too bad, after completing all the pages I realized that a menu bar could be still better, as it can have sub-sub-items and the texts for the links can be displayed centered. Slide Menus do not do it.

As I am using php pages with the menu "included" in an HTLM box, the change of the menu should not be a problem.

However, I found an unexpected problem: when the name of the item is highlighted, the sub-item protrudes correctly to the right but appears beneath the other elements of the page in that position. This makes the menu bar useless.

Is there a way to force the sub-item be displayed on top of the other elements in the page? I mean, without having to edit each of the pages.


--------------
German

www.alfil-sa.com

Collectors-info
09-18-2010, 08:32 AM
Have you tried right clicking on the html box that the menu is in & bringing to the front, saving & re-publishing.

germansin
09-18-2010, 08:40 PM
Have you tried right clicking on the html box that the menu is in & bringing to the front, saving & re-publishing.

Hi Chris

Yes, I had tried that but unsuccessfully. Just in case, I tried again, with the same result.

The problema can be seen in the following pages:

1 - www.alfil-sa.com/decagon_leaf_porometer_test.php
2 - www.alfil-sa.com/decagon_leaf_porometer.php

Page 1 has the menu bar while Page has the slide menu.


----------
German