PDA

View Full Version : Second Menu bar does not work. AAARGH!



ai2fei
04-19-2006, 04:02 PM
Thanks everybody for the answers so far.

I have put a second menu bar into my home page. I have checked the URL links in the editor and they seem to be correct but the links do not work on the live page. When i mose over the buttons, the correct URL comes uo in the in page info box. However, in the URL bar at the bottom of explorer, the URL that shows is too long. Instead of seeing the following in my URL bar at bottom of screen:

http://www.mydomain.co.uk/mypagename.http

I see

http://www.mydomain.co.uk/http://www.mydomain.co.uk/mypagename.http

and the link just sends me to that irritating Not found page.

AiFei

Nyoman
04-19-2006, 04:27 PM
most probably you type your link as http.//yourdomain/yourpage.html with one dot after http , make sure you type correctly as http://www.yourdomain.com/yourpage.html

ai2fei
04-19-2006, 04:32 PM
You are obviously a genius Nyoman. Thanks for your help.