PDA

View Full Version : Any alternative to use other then 25



SChajin
04-21-2006, 06:28 PM
Bellsouth won't open up port 25 without a upgrade and a lot more money any other choices?

Brad
04-28-2006, 12:11 AM
Sorry that's it (besides webmail) . That's a bit bitchy of them, how do they expect you to send your email?

SChajin
04-28-2006, 12:31 AM
They expect me to send them AFTER I give them over $50 more a month.

Girlonthehill
04-28-2006, 01:28 AM
They expect me to send them AFTER I give them over $50 more a month.
That's scandalous!

Bethers
04-28-2006, 03:11 AM
Well, I'm on port 25 and still having trouble - but I have discovered that the web mail isn't bad - I just have to remember to check it.

VodaHost
04-28-2006, 06:09 AM
Bethers,

If your port 25 is kosher and your iP address is clean, their is no reason in
the world besides human error that you are having email problems.

What software are you using? Outlook Express? Have you followed my
instructions to the letter? What errors are you receiving? Is this a fulltime
problem or an intermittant problem. Please provide as much information
as possible.

Lets get this fixed TODAY!!!

VodaHost
04-28-2006, 06:12 AM
Bellsouth won't open up port 25 without a upgrade and a lot more money any other choices?
I would change ISP's in a heart beat if they did that to me. Call up
and ask to speak to someone in charge and LET HIM HAVE IT!!!

The ISP industry is way too competative for you to put up with
such bad treatment. Make the chage today (If Possible)

Bethers
04-28-2006, 07:08 AM
Yes, I've followed exactly - and as I said, it all worked. I went to bed, got up the next day - thought it all still worked. I'm getting emails to some of the email addresses - but not to all of them. It did this before (yes in Outlook Express) - so, to make a long story short, when it did it before - I decided it had to be something I did - I deleted everything - the accounts in the control panel and in Outlook Express that are through Voda. I then re-made all the accounts in the control panel. Then I remade them all in Outlook Express. Voila, they all worked. I switched a different one to be the default, and it didn't work, so I made it not the default and they all worked again. Again I go to bed. In the morning I sent 2 test emails from other accounts to these. They worked, so I didn't test all of the addresses again. I mean, they were all working a few hours before.

Then someone posts in here they had emailed me through my website. And I didn't get it. I didn't know which address they emailed to, so I started testing all of them. Two addresses didn't work - so I went into web mail and the mail for those was there. ok - frustrated - didn't do anything about it yesterday. Today, new day - now 3 of them aren't working. And I haven't changed ANY settings or done anything.

I cleaned cookies, I ran adaware, I ran my virus software. There is a gremlin and I can't figure it out. However, I don't believe it's your fault - but I also know I had it all right - there WERE all working. Next, I'll delete all again and start from scratch again - tomorrow - unless you have a better idea?

By the way, I can send from all of them - but can't receive from all of them, only from some of them.

I also have 2 other accounts set up in Outlook Express right now - no problems with either of them.

VodaHost
04-28-2006, 08:33 AM
What is the domain?

Bethers
04-28-2006, 08:51 AM
it's both of them - www.moxie-enter-prises.com (http://www.moxie-enter-prises.com) and www.achildspalace.com (http://www.achildspalace.com) - last I looked, 2 of the A Child's Palace emails weren't going to Outlook and one of the ME (I have 3 for each right now).

Bethers
04-28-2006, 09:19 AM
*****, I just sent a test to all 6 addresses and now only 2 are working. All three to Moxie Enterprises now fail and 1 to A Child's Palace (I had the numbers backwards above). This is so confusing. I'll look at it tomorrow and then maybe start from scratch with them again unless you have any other ideas.

Now, I need some sleep :)