PDA

View Full Version : Still question with Problem with single menu page with BV and PHP



mumu
02-04-2012, 10:02 PM
So I cannot use the single menu page with BV and PHP system any more? Do I have to place my menu in every page and publish every single page everytime that I make a change? So PHP is not an option with BV anymore?
Thanks for your answer Vasili

navaldesign
02-04-2012, 10:12 PM
It is not a PHP issue, it is the way BV 12 treats objects and sets the necessary CSS code.

Yes, you need to embed your menus in the pages and republish.

mumu
02-05-2012, 01:38 AM
Aghh not very good news .... so I have to forsake the "Single Page PHP Menu" method and publish every page as HTML instead of PHP and each time when I need to make a change on a page, publish that page again too....
Thanks George