PDA

View Full Version : Published ok first page definately index still no web page



Linda Margrie
05-17-2006, 01:21 AM
Thanks for replying. The first page I published was definate saved as index in bluevoda - any other ideas

Linda

Girlonthehill
05-17-2006, 01:26 AM
Thanks for replying. The first page I published was definate saved as index in bluevoda - any other ideas

Linda
Hmmmm. My next question is which directory did you publish to? It should have published to public_html

You can check this by going to publish again, and seeing which directory is at the bottom of the publish box. Ensure that it says public_html and publish again.

I know this seems like a pain, but if we eliminate these basic steps it makes it easier for people to help :o)

PS. Use this same thread when you reply - there's no need to open a new one.

Linda Margrie
05-17-2006, 01:30 AM
Yep everything was fine and I published index again with no problems

Next idea????

Girlonthehill
05-17-2006, 01:51 AM
Yep everything was fine and I published index again with no problems

Next idea????
This is a process of elimination, at this point, as I am a member volunteering to help. I don't have access to the servers like the staff so you have to bear with the questions....

This happens quite often, surprising though it may seem:

Are you 100% certain that the URL you mentioned www.khampaculturalcentre.com (http://www.khampaculturalcentre.com) is the correct domain name? Check spelling, .com (.co.uk, .net etc), and spaces and hyphens.

Linda Margrie
05-17-2006, 02:03 AM
Yep its right

Girlonthehill
05-17-2006, 02:48 AM
Yep its right
Ok, you need to go to your Control Panel and check whether the pages you uploaded are there. You will have instructions regarding your COntrol Panel with your welcome emails. Once there go to file manager and see if your pages are showing in the public html folder. Alternatively - you could use the BlueFTP tool in BlueVoda to check. This might be easier for you actually.

We are exhausting this investigation now and you may have to wait until a 'big gun' like *****, Naval, or Racefan comes along. But, for now, try that :o)

Linda Margrie
05-17-2006, 02:55 AM
Thanks heaps for all you help Amanda. Checked BlueFPT Manager - heaps of files in there all look double dutch to me but I did see my blue voda files as well as lots of picture etc. So looks OK. I will put in a Support Ticket to the techno brains and see what comes up. Thanks again

Girlonthehill
05-17-2006, 03:12 AM
Thanks heaps for all you help Amanda. Checked BlueFPT Manager - heaps of files in there all look double dutch to me but I did see my blue voda files as well as lots of picture etc. So looks OK. I will put in a Support Ticket to the techno brains and see what comes up. Thanks again
Okay, I'm sorry we couldn't solve it for you. They'll get you sorted. See ya soon.

Lincslady
05-17-2006, 09:44 AM
Just for future reference...one mistake I always used to do that stopped me seeing my web page was just one small dot ..that actually shouldnt have been there at all!...like this http//.www. the dot before the www shouldnt be there.....its amazing how one little dot can screw things up for you lol

Linda

davidundalicia
05-17-2006, 10:13 AM
Its published Now.....take another look.

"Tashi Delek"

Linda Margrie
05-17-2006, 12:32 PM
Hi David,

So if you can see it why when I do a search on Mozilla Firefox does it come up URL not found

Tashi Delek to you too HELP
Linda

davidundalicia
05-17-2006, 12:47 PM
try this one: http://www.khampaculturalcentre.com/Other_Services.html
and http://www.khampaculturalcentre.com/Whats_On.html
I have seen All your pages, but I did notice that when I clicked on Home
it gave me an error. !!!!!!

try and publish your index page again.......i

Linda Margrie
05-17-2006, 12:53 PM
Hi David,

Those links work for me - its just when I do a search for it - it says it cannot access the URL - also if I just search for khampa it doesn't come up in the results??????? Could it be something do with my computer rather than the web page???

Regards
Linda

davidundalicia
05-17-2006, 01:10 PM
Arrrgh............
are you trying to search for your site.....or can you not view your site ?

Linda Margrie
05-17-2006, 01:28 PM
Trying to search for it. Sorry I've just found out it may take a couple of days for this to happen. I'm soooooooo stupid or course it will take time for the whole world to be able to access it. Thanks for putting up with my silly questions.
Take Care David
Linda

davidundalicia
05-17-2006, 01:49 PM
No problems Linda, no one is stupid.....just not informed.

btw: dont forget to put your email address on your contact page.....

goodluck with your site.

If you want to exchange links, I also do holiday accommodation etc.

Linda Margrie
05-17-2006, 10:31 PM
Would be great to keep in touch re: holiday accommodation - setting up a link is the next lesson - will contact you then.

Regards
Linda

davidundalicia
05-17-2006, 11:19 PM
Ok Linda...............have fun........