PDA

View Full Version : couple of problems hyperlinking



tinkerbell
05-24-2006, 09:19 PM
I've watched, re-watched and watched again the tutorials on hyperlinking although I thought I had them all sorted.
There are just a couple of pages that aren't linking with the others and I can't see why noy.
Everything was working fine until the other night when I was making a few changes and some pages weren't saving so I had to re-name them ( I added 1 on to the end of the original name) and they saved, unfortunately some of my old pages are keep popping up and I haven't worked out how to delete them yet but thats another days problem.
Sorry for rambling but something in there may be relevant.
The two pages i am having problems with are special offers & contact me.
If any one could take a look or come up with sugestions I'd be very grateful.
www.top-2-toe.com (http://www.top-2-toe.com)

tinkerbell
05-25-2006, 09:11 PM
I'm still having problems with these two pages, can anyone help please.

Girlonthehill
05-25-2006, 09:15 PM
I'm still having problems with these two pages, can anyone help please.
Hiya.

The reasons for this sort of problem are usually, sorry to say, user error. You need to check:
your spellings;
your hypens (-) and underscores (_);
capital and lower case letters;
also that you are publishing to the correct directory.

I know it's a bind but it usually always is a tiny error with one of the above.

navaldesign
05-25-2006, 09:48 PM
Your special offers page is ok. Could not find the contactpage1.html . Most probably it's as Amanda said above

tinkerbell
05-25-2006, 11:21 PM
I've got the special offers page sorted, hooray, but I was just wondering would the contacts page not work because I am still fiddling about trying to get my contact form working? Would I have to change anything on the hyperlink where it gives you the option as to what type of link it is, e.e. http, mailto, ftp etc.

navaldesign
05-26-2006, 06:26 AM
The link to your contact page is: http://top-2-toe.com/contactpage1.html

which would be correct if indeed your contact page was called "contactpage1" . It would seem that either your contact page is saved under some different name, (maybe a space, an undersore or something else missing) or you have saved it in some other folder on your site, as Amanda has already said above.