PDA

View Full Version : contac us problems



guidosp
06-29-2006, 12:16 PM
hi,
i manage to publish my page, i set up an acc. from the control panel and i have edited my icon with the e-mail address but then when i click the contact us icon error 404 come up. what i am doing wrong?

Andy128
06-29-2006, 12:17 PM
Post your URL (website) so we may check it out.

Andy

guidosp
06-29-2006, 04:10 PM
hi
sorry i havent answer early www.thebrasserie.org (http://www.thebrasserie.org)

Nyoman
06-29-2006, 04:30 PM
if you want your contact button go to contact page you need to create another page named ie. contact_us.html, then link your contact button to http://www.thebrasserie.org/contact_us.html
but if you want you contact link direct to your email address, you should link your contact button to mailto:guidoandliz@thebrasserie.org (guidoandliz@thebrasserie.org)

Andy128
06-29-2006, 09:44 PM
Nyoman is correct- in your navigation button when you edit- in the link type make sure to choose mailto: from the pull down menu instead of the http://

Or you could create a contact form as Nyoman stated.

Hope that helps

Andy

guidosp
07-02-2006, 12:45 PM
Hi,i have removed a picture from my wpage because the file was to large
i even delited the picture from the pc and built a new page but every time i try to publish my page the publish icon said(mydocument/LOCAL/publish_hpim3805jpi(the picture file )) so the publishing of the page take about 10 minutes and do not publish the picture how can correct the publishing or there is any way i can edit the publish icon?

Andy128
07-02-2006, 01:06 PM
You probably need to re-size your picture. Here is a little tutorial about picture display. Download one of the picture re-sizing programs and re-size pic to a managable size.

Untitled Page (http://netisopen.com/computer/PICT001/PT001.html)

Hope that helps ya.

Andy

guidosp
07-02-2006, 01:16 PM
the problem is that i dont have the picture anymore but as i said the publish keep saying tha is publishing a picture that it hasen't got!!!!

helen
07-02-2006, 02:33 PM
Try cleaning out your temporary internet files - it sounds like it's got a bit confused

guidosp
07-03-2006, 08:00 AM
hi,
ihave tried to clear the int.file but still give on publishing:
c:/docume/guido/LOCALS~1/TEMP./publish~HPIM3805jpi
every time i try to publish my page, and i cant fine this file to delete the major problem is that this file it's quit a large one (i know because is a picture i have had on my pc) so whenn i try to publish i take 10/20 minutes

Andy128
07-03-2006, 09:23 AM
There is a link between the temp and original that for some reason, will not break. So- change the name of the picture. Then go back and delete all temp files and remnants of the original file.

Best to do this in save mode.

Andy

allstarfaces
07-03-2006, 09:47 AM
but if he hasnt got the pic on his pc anymore surley it wont publish to his ite cos he aint got a pic to publish???????? or am i totlay gettin confused here

Andy128
07-03-2006, 03:51 PM
Try downloading this program and then run it. It does an excellent job of cleaning all temp files on the computer and removing them from cache's you would never have thought you had!

CleanUp! - Downloads (http://www.stevengould.org/software/cleanup/download.html)

The link to the original picture is what is hanging up the pc. It says it is there - but it isn't. Remember- when one loads a picture from their My Pictures folder on their page, BV takes a copy and places it in the Image folder. So if you deleted it from the original spot- it may still be in the BV images folder. In any event- I believe that the program above should take care of the problem.

ANdy

davidundalicia
07-03-2006, 05:29 PM
This picture may be in the bluevoda images file, look there first ??