PDA

View Full Version : add on domains



Anonymous
04-18-2005, 08:53 PM
add on domains are not working. I pointed them to ns1.vodahost.com and ns2.vodahost.com and when I try to add them i get:

Addon Domain Additions


The subdomain, southiet.southietech.org has been added.


Sorry, you are not allowed to add any more then (0) addon domains! The below addon domain was not setup!


Removed Entry from httpd.conf The subdomain, southiet.southietech.org has been removed.

southietech.net could not be setup. The subdomain southiet.southietech.org was not setup either.

Anonymous
04-18-2005, 09:02 PM
Fixed

***** :D

Anonymous
04-19-2005, 04:06 AM
Thanks You, all is well now.

Anonymous
04-19-2005, 08:57 AM
Always a pleasure

***** :D