PDA

View Full Version : Joomla?



hanzboer
07-04-2006, 11:58 AM
Hi,

I read on the advertisement on Vodahost website (http://www.vodahost.com/features.htm) that joomla! is provided in the fantastico. But... I can't find it anywhere in the fantastico. I want to install joomla for my website.

Please help..

cheers,

racefan20
07-06-2006, 07:43 AM
I had the same issue with my accounts a while back - one showed Joomla as an option and one didn't. (Of course the one that didn't was the one I wanted it on, so I ran a manual install and then it mysteriously showed up in Fantastico.)

VodaHost
07-07-2006, 06:56 PM
Please look now. Joomla is in your Fantastico.

hanzboer
07-09-2006, 01:20 PM
Yes, it's there now! Thanx.

VodaHost
07-10-2006, 06:51 PM
thread closed.