Results 1 to 2 of 2

Thread: Images won't show up in BVP file but appear when published to website
      
   

  1. #1
    Join Date
    May 2020
    Posts
    1

    Default Images won't show up in BVP file but appear when published to website

    All my images are stored in C:\User\Joseph\My Documents\Bluevoda\Images

    However when ever I open any of my BVP files up the images don't load and say image is missing.

    I can publish the page and they all show up like they are suppose to on my website.

    This is driving me nuts cause its most difficult to edit the webpage/s when the images don't show up in the BVP file.

    Idea?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    12,310

    Default Re: Images won't show up in BVP file but appear when published to website

    Hi,

    If you insert the image again does it stay in the program or disappear?

    Are the images saved with spaces in between words?

    Did you move the images on your computer at some point?

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •