Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't see images
      
   

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Mapleton, Utah
    Posts
    9

    Question Can't see images

    Hi everyone,

    I decided to build my website using php and html. It is going fairly good, except that my images are not showing up when the image is in my image sub folder.

    My site is (I know most links don't work yet) http://www.harvestbounty.com/

    On my index.php page I have the following code in my header:

    The image does not show up, only the alt. Same for another image on the same page.

    As a test, I pasted this code into 2 other (non voda host) websites that I own, one html and the other php. The images showed up fine.

    Also, if I change the src to an image on one of my other sites, it shows up fine.

    Any help on why my images are not showing up on this website would be greatly appreciated.

    Thanks,
    Albin

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: Can't see images

    Is this a main, or an addon domain ? If an addon, check if by any case you have not enabled hotlink protection in your CP. If so, you need to add the site to the list of allowed sites.
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Mapleton, Utah
    Posts
    9

    Wink Re: Can't see images

    Hi Navaldesign,

    Thankyou for the information. This is my main site, not an add on.

    I went to the hotlink protection and added this site to the list. Now the images show up ok.

    This is new information for me.

    I appreciate your help.

    Albin

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Australia
    Posts
    180

    Default Re: Can't see images

    my sites automatically showed in hotlink protection. Has BV added this feature since this question was posted?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •