Results 1 to 8 of 8

Thread: Navigation bar not uploading
      
   

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Default Navigation bar not uploading

    Hi all,

    New to this - started uploading site to see what it comes out like www.giftstoreireland.com on the pricelist page the navigation bars are not uploading. I have tried deleting them and re-inserting them but still does not upload - and some of the paypal buttons too. Help please

    Thanks

    Yvonne

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: Navigation bar not uploading



    Although they are showing the red roll-over effect as I copied them, which ones are still missing?
    I can see your text box in the left margin (which needs to be changed to transparent , or "Auto" background), but is there supposed to be additional buttons there also?

    >> Are you being good about "refreshing" your browser every time you Preview, to load the newest version? (Same with visiting the newly published page also....you need to re-load the newest version)
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Default Re: Navigation bar not uploading

    Wow quick response - will take advice - and plod along at it
    Thanks for help!!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Default Re: Navigation bar not uploading

    I tried re-publishing and I still don't see the navigation bars - they must be there or else you would not have managed to copy them!! Also the first pic is not uploading. I have tried re-freshing the page but get the same thing?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: Navigation bar not uploading

    Probably.....try to remember to SAVE you page each time before Previewing or Publishing.
    When Previewing again, simply "refresh" your broswer as even if presenting from you HD Temp files, it will re-load the last version unless instructed to find another, newer, version.....
    Same thing when inspecting the "live" version after republishing.....re-load the newest page into your browser proper.

    ADDED THOUGHT: If you are using an iFrame, you will not see the buttons on your BV page, but should be able to see them in both Preview and "live" if you have not increased your "protection" in both IE and your anti-virus.....affects ActiveX controls...

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Default Re: Navigation bar not uploading

    It is actually on the "pricelist" page that I am having problems with the navigation bar - if I explained myself properly I might get somewhere
    Thanks again for help

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: Navigation bar not uploading

    You're right! They have evaporated! (Does this mean you hold visitors hostage until they buy something?? LOLOL)

    OK....describe (in great detail) how you built this page, and what you are doing "right" and "wrong"....
    For example, are you
    Cloning the page?
    Using an iFrame?
    Merely deleting elements and re-saving it as another page?

    > I don't use Clone....I'm truly BC (before Clone) so I still do it the manual way. Can't really help you de-bug this, but Clone is super easy anyway....

    > If you are using an iFrame, when your page is open in BV, click once in the area it (the iFrame) is supposed to be, and if you see the small registration boxes outlining your iFrame, then quite possibly something may be wrong with what you have placed.
    Try opening another functional page and clicking once on the iFrame you know works just fine, then click the COPY button (top of BV Browser, to the left of the clipboard -- NOT THE COMMAND UNDER "FILE"), and then click over to your Pricelist page: carefully click once on the iFrame that is supposed to be there (on Pricelist page), and once "highlighted" hit the delete button to remove it.
    NOW...simply go up to the top of the BV browser pane and click on PASTE (the clipboard) and BV will copy in exactly the same position the iFrame that you know works. Re-save & re-publish the page.

    > If using another re-configured page rather than Clone, use the same method to duplicate earlier success without losing confidence...
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    12

    Default Re: Navigation bar not uploading

    Thanks for help - will try again during the week. Really appreciate your input!!

    Maybe I'll just leave them off in the hope that visitors do feel obliged to buy (LOL)

    Thanks again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •