Results 1 to 7 of 7

Thread: making add-on domain the main domain
      
   

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    6

    Default making add-on domain the main domain

    I have a main domain that I never developed into a website, but the add-on domain is a full working website.
    I would like to discontinue the main domain name and make the add-on domain its own exclusive domain. How do I go about doing this without interrupting the add-on? Or can I do this, if at all?
    Thanks for your help.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mallorca, Spain
    Posts
    6,294

    Default Re: making add-on domain the main domain

    I think that you would have to put in a support ticket for this one.......

  3. #3
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Colorado, USA
    Posts
    2,037

    Default Re: making add-on domain the main domain

    Yes David is right. I did this on my domain names and the support group were great to fix it right up for me! Just explain in support ticket exactly what you want to do.
    Cindy Smentowski

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,427

    Default Re: making add-on domain the main domain

    Do you really need to do this though as addon domains can be set so that nobody knows it's associated with your main domain unless you tell them??
    Arcade Ninja - Free Flash Arcade
    FreeGadget4me.Com - Learn how to get free gadgets delivered direct to your door for free

  5. #5
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: making add-on domain the main domain

    Quote Originally Posted by Mook25
    Do you really need to do this though as addon domains can be set so that nobody knows it's associated with your main domain unless you tell them??
    Not necessarily. Sometimes a primary domain may be up for renewal and the owner doesn't want to renew it, so he'd need a new primary. Also, some scripts simply don't "play nice" with an add on domain, another good reason to change.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    UK
    Posts
    1,427

    Default Re: making add-on domain the main domain

    Quote Originally Posted by racefan20
    Not necessarily. Sometimes a primary domain may be up for renewal and the owner doesn't want to renew it, so he'd need a new primary. Also, some scripts simply don't "play nice" with an add on domain, another good reason to change.
    You've got a point there, i hadn't thought of that
    Arcade Ninja - Free Flash Arcade
    FreeGadget4me.Com - Learn how to get free gadgets delivered direct to your door for free

  7. #7
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: making add-on domain the main domain

    Quote Originally Posted by Mook25
    You've got a point there

    Rare is the occasion when I don't.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •