Results 1 to 3 of 3

Thread: Nav bars and photogalleries not visible - using FrontPage 2002
      
   

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Quebec
    Posts
    6

    Cool Nav bars and photogalleries not visible - using FrontPage 2002

    I have used FrontPage 2002 to build and publish my website after installing the Frontpage extensions as instructed in the cpanel. All my web pages were published successfully using the hypertext transfer protocole (http://bijouxltjewelry.com). The problem is that the navigation bars and the photogalleries are not showing on any of the pages after being published (ex. http://bijouxltjewelry.com/aboutus.htm which should contain 1 nav bar, or http://bijouxltjewelry.com/rings.htm which should contain 2 nav bars and 1 photogallery). I really can't work out what the problem since the Forms (which use the extensions too) are working just fine. Please someone help me!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    X marks the spot
    Posts
    8,332

    Default Re: Nav bars and photogalleries not visible - using FrontPage 2002

    Make sure your navigation and galleries link up correctly to where u have uploaded the images. Alot of times ive noted that you have to go manually change that before publishing as it will point to where they are on your hard drive instead of the relative link etc...

    Karen

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Quebec
    Posts
    6

    Question Re: Nav bars and photogalleries not visible - using FrontPage 2002

    Thanks for your reply Karen. I solved the problem by removing all the in-built FrontPage navigation bars and photogallery. Instead, I've integrated imported nav bars and manually made hyperlinked thumbnails to replace the photogallery function. A lot of work but the extensions are no longer required and everything is working fine. Now I'm just wondering if I should use a !DOCTYPE or not?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •