Results 1 to 3 of 3

Thread: Help Please
      
   

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    40

    Default Help Please

    When I look at my web page in preview it looks fine but when I publish it only a couple of the page items are coming up on the actual web page. First I built the page then saved it as index, reviewed it, published it. What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    12,313

    Default Re: Help Please

    Give me the url and I will take a look.

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



  3. #3
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    40

    Default Re: Help Please

    Here is the URL. Just a note. I did recently change from one domain to another but I did rebuild the site before uploading. I did use some copies from the original site which was (northernheritageproductions.com)


    http://www.magick-disc.com/

    Thanks for any help you can give me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •