Results 1 to 19 of 19

Thread: published site problems
      
   

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arizona aka Purgatory
    Posts
    166

    Default published site problems

    HELP!! I had no problems publishing my pages, but when I tried to veiw it in my browser, it came up

    Index of:

    all my files listed.

    www.fineartanddecor.com

    I did have the name of the hompage wrong, but I have since changed it to index and reloaded.

    The domain is with another site, I checked to make sure the nameserver and DNS were correct and they are.

    Thanks
    Terri

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    12,273

    Default Re: published site problems

    looks ok to me.

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arizona aka Purgatory
    Posts
    166

    Default Re: published site problems

    Thanks, I reloaded all the pages and voila!!!!!! The site itself still needs work tho!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arizona aka Purgatory
    Posts
    166

    Default Re: published site problems

    Well, now I've got a new problem. The homepage is pushed to the right, I have the center in page disabled, tried it in 800 x 600 and the original 1028 x 718, and the objects do not go any further to the left in BlueVoda. I also tried the lock option on the images.

    Any ideas? I'm sure it's something simple I'm just overlooking.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: published site problems

    Quote Originally Posted by jane bond
    Well, now I've got a new problem. The homepage is pushed to the right, I have the center in page disabled, tried it in 800 x 600 and the original 1028 x 718, and the objects do not go any further to the left in BlueVoda. I also tried the lock option on the images.

    Any ideas? I'm sure it's something simple I'm just overlooking.
    You have the page centered in browser ENABLED. Look at your HTML code and you will see it:

    width: 1028px;
    position: relative;
    margin-top: 0px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    text-align: left;
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  6. #6
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arizona aka Purgatory
    Posts
    166

    Default Re: published site problems

    Thanks for the reply, but I did not have it enabled, made sure to disable it. I deleted the slide-out nav bar and replaced it with a static one and, LO, the page is now perfect...mystery to me!

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: published site problems

    Quote Originally Posted by jane bond
    Thanks for the reply, but I did not have it enabled, made sure to disable it. I deleted the slide-out nav bar and replaced it with a static one and, LO, the page is now perfect...mystery to me!
    Jane, unless my browser is playing with me, your HOME page is stll centered, the rest of your pages not. This little piece of code of the above post, is for centering the page. Mine is a 22" Philips monitor, set at 1600resolution. I should see if your pages are not centered. In smaler monitors and lower resolution you can't understand because the centered page and the non centered ones take exactly the same space.
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  8. #8
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arizona aka Purgatory
    Posts
    166

    Default Re: published site problems

    That's so odd. It comes up fine on my browser. I will try what you suggest. Thanks.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    52

    Default Re: published site problems

    it comes up centered on mine also...http://www.fineartanddecor.com/designers.html....if you look at that page and look at the Maquee and you see that it cuts off the lettering. Resize the Marquee box and it will fix that problem

  10. #10
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1

    Default Re: published site problems

    HELP!! I had no problems publishing my pages, but when I tried to veiw it in my browser, it came up

    Index of:

    all my files listed.

  11. #11
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    heavenly-temple
    Posts
    426

    Default Re: published site problems

    HELP!! I had no problems publishing my pages, but when I tried to veiw it in my browser, it came up

    Index of:

    all my files listed.
    most probably you didn't publish your index page to your main directory.
    what is your URL so we can take a look ?
    .
    .
    Nyoman

  12. #12
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    54

    Default Re: published site problems

    I have a similar problem. In the remote FTP list I sometimes see index.html but also Index.html (Cap I).
    I also seem to have two sites. www.kengar.com/ and www.kengar.com/Index.html The second one shows my site as it should be...the first one, the one I want, won't now load a pic I placed on there.
    What's my problem?

  13. #13
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    heavenly-temple
    Posts
    426

    Default Re: published site problems

    why you have to make 2 index page in one direction ? make your page as index and not Index .
    your picture won't load in www.kengar.com i am sure because the name of the image was mistake . the correct one is 010July04_01.jpg and not 010July04.jpg. check it out
    .
    .
    Nyoman

  14. #14
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: published site problems

    Quote Originally Posted by kenkew
    I have a similar problem. In the remote FTP list I sometimes see index.html but also Index.html (Cap I).
    I also seem to have two sites. www.kengar.com/ and www.kengar.com/Index.html The second one shows my site as it should be...the first one, the one I want, won't now load a pic I placed on there.
    What's my problem?
    You have saved your index page on your computer with two different names, index and Index. Open in BV the one that is correct, save it as index (Lowercase i) and publish it. The image doesn't show because the link is set to 010July04.jpg whilst the correct one, as it appears in your index.html page, is 010July04_01.jpg
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  15. #15
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    54

    Default Re: published site problems

    I have BVIndex which loaded as default in my BlueVoda computer files. It's the one with the BV logo. This is the page I save to. That's not right? Also the image 010July04_01.jpg is the one showing in my FTP. That's where the confusion comes. It's showing the right pic but not when I publish. Why am I seeming to publish all files into www.kengar.com/Index .html and not into www. kengar.com ?

  16. #16
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    54

    Default Re: published site problems

    Thanks Guys. With your help I seem to have managed it. Need to spend more time 'playing'. Thanks again.

  17. #17
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: published site problems

    Quote Originally Posted by kenkew
    I have BVIndex which loaded as default in my BlueVoda computer files. It's the one with the BV logo. This is the page I save to. That's not right? Also the image 010July04_01.jpg is the one showing in my FTP. That's where the confusion comes. It's showing the right pic but not when I publish. Why am I seeming to publish all files into www.kengar.com/Index .html and not into www. kengar.com ?
    Please don't get confused. The default name in BV is index. It gets saved in your local computer as index.bvp . When you publish, it is tranfrormed in index.html. ALL COMPUTER BROWSERS, when you type in f.e. www.kengar.com get connected to your site, and, by default, show up the index.html page in your site. There is no difference whether you type in Internet Explorer www.kengar.com or www.kengar.com/index.html.

    The other page instead, Index.html can only be found by your browser, if you type in the address bar the complete URL. So, Index.html page is useless. You can delete it. I can see that you have already solved the image problem. A last thing: you are publishing in public_html, which is your default folder on your site. You are not publishing anything in kengar.com/Index.

    Sorry, i posted just before I saw you did.
    Last edited by navaldesign; 02-17-2006 at 04:43 PM.
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  18. #18
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    54

    Default Re: published site problems

    I'm publishing in the wrong place then? Shish. my site is still not quite right, maybe you've found out why. How do I post in the right place?...

  19. #19
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: published site problems

    Quote Originally Posted by kenkew
    I'm publishing in the wrong place then? Shish. my site is still not quite right, maybe you've found out why. How do I post in the right place?...
    No, you are publishing in the correct place , which is the "public_html" folder on your site. index.html is just the name of your homepage, and the one that browsers will look for first, when someone connects to your site typing simply www.kengar.com
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •