Results 1 to 11 of 11

Thread: form does not appear in browser
      
   

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default form does not appear in browser

    I have created a form using the form wizard. When viewed in browser preview it looks absolutely fine. I then published it successfully but it does not show at all on my contact page. Help would be much appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    480

    Default Re: form does not appear in browser

    Hello

    if its this page then I can see it

    http://www.jamesbartondesign.com/contact.html

    Try hitting F5 a few times to refresh your browser

    Regards

    Darren

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default Re: form does not appear in browser

    Sorry, I should have said that the site I am working on is http://www.timchadsey.co.uk

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    480

    Default Re: form does not appear in browser

    Yes I know why

    Your contact page has been changed to .php because you used the form wizard.

    Change all your contact button links to http://www.timchadsey.co.uk/contact.php

    and it wil be fine.

    Afterwards I would go into your blueftp and delete the original contact page which is .html

    Darren

  5. #5
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default Re: form does not appear in browser

    Thanks I will give it a go, but not now because I have to go and do some real work! I went into control manager and under file manager there is the normal html contact page and a php one. The code for contact.php shows form and the rest of the page. Many thanks for taking the time to help.
    James.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    480

    Default Re: form does not appear in browser

    you are welcome

  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default Re: form does not appear in browser

    Have changed contact pages to php and all is now visible: thanks. Have created success and error pages as outlined by naval, but if I test these pages by incorrectly completing the form the success page shows when it should be the error page. Any idea where I have gone wrong? See http://www.timchadsey/contact.co.uk

  8. #8
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mallorca, Spain
    Posts
    6,294

  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default Re: form does not appear in browser

    Hi David,
    Have done as you said: when deliberately putting a wrong email address in the email box an error message appears on the contact page, but still no error page. The other validation boxes I have left as "text" and if I leave them unfilled it still goes to the success page. I' probably being very stupid but it's too late to do anything about that now! Any ideas?
    James.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    178

    Default Re: form does not appear in browser

    Have seen the light! Naval explained it all in another thread. Error page works fine. Thanks to those who helped on this one.

  11. #11
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mallorca, Spain
    Posts
    6,294

    Default Re: form does not appear in browser

    Quote Originally Posted by proactivator View Post
    Hi David,
    Have done as you said: when deliberately putting a wrong email address in the email box an error message appears on the contact page, but still no error page.

    posted by Navaldesign in another thread
    ***************
    The Javascript validation has NO error page, it only pops up alert
    windows.

    If you mean the error page that should show up if there is an error
    AFTER submitting, please note that the BV built in form processor, has
    an error page that will ONLY report Highjack attempts. To see if it
    correctly displays the error message, just use , in example, in the
    name field, something like "George \n" . That \n is a newline feed,
    usually used (as well as some others, like cc and bcc) to inject the
    mail headers, thus using your form to send spam to third parties. As
    soon as you try this value, the error page, if correctly built
    according to the Form Wizard tutorial, will display the error page, the
    field name and the highjack value submitted, together with a "This is a
    highjack attempt and the message was not sent" error message.
    **************



    The other validation boxes I have left as "text" and if I leave them unfilled it still goes to the success page. I' probably being very stupid but it's too late to do anything about that now! Any ideas?
    James.
    You can still validate the other text fields by
    double clicking on the field(opens the properties box)
    and in the validate part
    tick
    required

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •