Results 1 to 5 of 5

Thread: Publishing
      
   

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4

    Default Publishing

    Having used BV for acouple of years without any problems , I am now unable to view/publish. I have checked the following:
    -The domain is operative -I have tried switching off Norman antivirus, Windows firewall and Windows defender with no result.
    I have not used my site since before the latest BV release, I use the new IP adress sent to me at that time as I want to re publish the site.
    Uploading runs fine followed by the OK pop-up, but when I open the browser the site is not there.
    What I have done after the BV 10.1 release is buying a new PC which means I now have Vista, I used to have XP.
    I transferred the BV directory from old PC to new, is that a problem.
    I can access FTP manager and control panel, password works fine.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mallorca, Spain
    Posts
    6,294

    Default Re: Publishing

    As you havnt posted your URL, I can only suggest that you make sure that you are using/logging into vista as admin.................

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4

    Default Re: Publishing


  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Mallorca, Spain
    Posts
    6,294

    Default Re: Publishing

    I have not got a new PC (well I have, but not using it) but I cannot view your website either............

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    2,577

    Default Re: Publishing

    Did not load for me either, you will have to submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •