Results 1 to 6 of 6

Thread: How to get "CLOSE" to appear on close button
      
   

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Midwest USA
    Posts
    1,769

    Red face How to get "CLOSE" to appear on close button

    Hi Everybody
    On all my close buttons throughout all my sites the word "CLOSE" does not appear or does not appear correctly on the BV button. Is there is simple way to adjust the script~?~?~?

    <BUTTON type="button" onClick="window.open('','_parent','');window.close ()" name="close" style="width:70px;height:29px"><P><FONT style="font-size:13px" color="#000000" face="Arial">Close</FONT></P></BUTTON>

    Thanks Doug

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    477

    Arrow Re: How to get "CLOSE" to appear on close button

    You can make it a square button or rectangle
    when you change the width and height.

    You have width = 70px; make height=70px;

    and then you can lower the dimension if you want
    to bring it down to what you like.

    You can use padding as well to make the text
    higher inside the button or lower.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Midwest USA
    Posts
    1,769

    Default Re: How to get "CLOSE" to appear on close button

    Thanks shafi.... good ideas.. I will give 'em a try... D

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cincinnati, Ohio
    Posts
    2,116

    Default Re: How to get "CLOSE" to appear on close button

    Just remove the <p> and </p> tags from the code. The text is being pushed down because of it (The <p> tag shouldn't be wrapped by a <button> tag to begin with).

    Register/Login Script
    Do you use a Password Protected Directory? Need a way to allow users to make their own account, try my .htaccess Login Script

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Midwest USA
    Posts
    1,769

    Default Re: How to get "CLOSE" to appear on close button

    Thanks General .... will do... D

  6. #6
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Midwest USA
    Posts
    1,769

    Default Re: How to get "CLOSE" to appear on close button

    Hey Watdaflip... Your advice... works like a charm.. thanks again... D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •