Results 1 to 6 of 6

Thread: Captcha still not working
      
   

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Blackburn, Lancashire
    Posts
    22

    Default Captcha still not working

    I have just uploaded v11.4 and still can't see the captcha image. I have tripple checked and have it in a php form. Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    56

    Default Re: Captcha still not working

    Is the php form page in the main domain folder (public_html) or a subdomain folder?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Blackburn, Lancashire
    Posts
    22

    Default Re: Captcha still not working

    public_html

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    56

    Default Re: Captcha still not working

    In that case I am out of ideas before I had one!
    In another problem it was alluded to me that the captcha problem I was having was because the php file was not residing on the public_html folder but that can't be correct because your is.
    Sorry.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Blackburn, Lancashire
    Posts
    22

    Default Re: Captcha still not working

    Fanx anyway..

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    51

    Default Re: Captcha still not working

    www.4cyberbiz.com

    Yes, I have had the same problem. Image does not show. Put in a support ticket, they suggested something but that did not work either. See my posting of a couple of days ago!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •