Results 1 to 11 of 11

Thread: linking problem
      
   

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default linking problem

    Can someone take a look at my site and just navigate through it for me? I think all my menu buttons link back where they are supposed to except my policy menu button. Seems that page doesn't want to come up. Can someone help please? Thanks in advance

    www.naughty4u.com

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    4,539

    Default Re: linking problem

    There is no navigation on your site? and as for the wholesale link... I need to jump on a motorbike to catch up with it first!
    Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default Re: linking problem

    No menu up on top in the middle?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    4,539

    Default Re: linking problem

    Not that I can see no
    Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default Re: linking problem

    *
    Last edited by spanky361; 03-04-2010 at 08:33 PM. Reason: didnt make sense

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    4,539

    Default Re: linking problem

    I'm confused. you talking about that one link in the middle of those paragraphs?
    Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default Re: linking problem

    These links should be at the top of the page. I see them when i go to the site. They r in the middle at the top under naughty4u.com. Forget my last post i tried to save the screen and paste it.

    HOME PRODUCTS POLICY&F.A.Q CONTACT

  8. #8
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Warwickshire, UK
    Posts
    4,539

    Default Re: linking problem

    all I see is a blank white space. Checked it in two browsers and same thing. Maybe someone else can clarify this too.
    Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default Re: linking problem

    ok thanks

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    38

    Default Re: linking problem

    Can someone have a look at my site please. Let me know if my menu buttons are there at the top and why my policy page doesnt come up. Thanks

  11. #11
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Kings Lynn Norfolk UK
    Posts
    8,702

    Default Re: linking problem

    Solved in this thread LINK
    Please don't have multiple treads on one topic. .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •