Results 1 to 5 of 5

Thread: No Joy with FAVICONS :(
      
   

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    A, A
    Posts
    25

    Default No Joy with FAVICONS :(

    Hi,

    New here (and to web-building).

    I just published my first site www.scubatechphilippines.com and I am having no success with putting a favicon onto it.

    I created a 15x15 .ico file and added that via Page Properties in BV.

    It works fine in 'preview', but doesn't appear when I publish the page (I can't see it in Firefox).

    I also tried the method suggested in some of the other favicon threads. I copied the favicon.ico file into my directory and then added the script into the html header.

    I still can't see anything on Firefox!?!

    Any suggestions?

    Cheers, Andy

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: No Joy with FAVICONS :(

    Not all browsers render favicons regularly ....
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    182

    Default Re: No Joy with FAVICONS :(

    If you are referring to what looks like two tanks next to your URL then they are there with my version of Firefox!

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    A, A
    Posts
    25

    Default Re: No Joy with FAVICONS :(

    Ok... thanks!

    Must just be my browser then :)

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Bristol UK
    Posts
    1,750

    Default Re: No Joy with FAVICONS :(

    ....and I can see it in Google Chrome
    Happy Building

    DarrenC

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •