Results 1 to 6 of 6

Thread: Images not posting
      
   

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12

    Exclamation Images not posting

    I have an issue with my site, www.justmusicinc.net. My original design was working, I checked it today...now all images had red x's. I went and did a publish all, no change. I redesigned the page with new images, still red x's. Though I changed the navigation bar from an image to a text bar and now that shows up. I had an issue with another site of mine, www.raubsville.com. Same thing was kind of happening. If I went to www.raubsville everything would show up. If I went to http://raubsville.com like I had been doing and never had an issue, the images do not appear. Tried the same with my justmusic site, but still red x's everywhere. I've only noticed the problem in the last 2 days. My third site, www.ecthunderintoms.com is working and everything appears, I just double checked to make sure.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59

    Wink Re: Images not posting

    check your hotlink protection and make sure you allow your urls http://whatever.com http://www.whatever.com or hot link protection will block your images that includes every domain you have on your server

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12

    Default Re: Images not posting

    I've never heard of this and don't know exactly where to look if it is 'on' or 'off' and why would it change all of the sudden considering I have not many any changes to the one url? I will poke around, but in the meantime if you could tell me where, that would help. Thanks

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: Images not posting

    Go in your cPanel and set the Hotlink protection to allow image viewing for the specific site having the issue.
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    12

    Default Re: Images not posting

    That did it. Thanks. I enabled that several weeks ago, not really knowing what I did. Why all of the sudden could I not view my images? It worked for days after doing that.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Italy
    Posts
    12,080

    Default Re: Images not posting

    Probably because your browser had cached the images so it displayed them for as long as the pages were in the browser "history".
    Navaldesign
    Logger Lite: Low Cost, Customizable, multifeatured Login script
    Instant Download Cart: a Powerfull, Customized, in site, DB driven, e-products Cart
    DBTechnosystems.com Forms, Databases, Shopping Carts, Instant Download Carts, Loggin Systems and more....
    Advanced BlueVoda Form Processor : No coding form processor! Just install and use! Now with built in CAPTCHA!


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •