Results 1 to 2 of 2

Thread: Conveyor belt and / or Ad Banner for images not really working for me
      
   

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    67

    Default Conveyor belt and / or Ad Banner for images not really working for me

    When I put images into conveyor belt and preview it, the images are cut off and don't move. When I published a test page, that didn't work well either.
    In AdBanner the images were warped ( they are all the same height, but of different widths )
    I see that others in 2008 and 2009 recommend downloading a conveyor belt program from Dynamic Drive, which I looked at, but omg, that's a lot of html for someone who doesn't get it.
    And to use the marquee for images sounds even more confusing!
    Why doesn't conveyor belt from BV work anyway?

    Here's a hint: for those of us who are newbies, or near newbies, can the tutorials include examples and definitions of the kind of elements. I don't always know what I'm looking for, or at!

    Louise

    BTW I am trying to improve my website: www.louisemack.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    59

    Default Re: Conveyor belt and / or Ad Banner for images not really working for me

    me too :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •