Results 1 to 3 of 3

Thread: Your browser sent a request that this server could not understand.
      
   

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    in the now :)
    Posts
    2,184

    Default Your browser sent a request that this server could not understand.

    Hi to all my computer expert friends!!

    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Request header field is missing ':' separator.


    I have this strange message coming up now with nearly all websites I try to visit...& these are ones that I visit regularly. It happened suddenly today & only happens with FF. I have Windows 7 & if I use IE there's not a problem I have tried getting help from FF but so far nothing. I'm sure this is not the first time & hopefully someone out there will recognise this & be able to tell me how to correct it???

    Many thanks in advance for ANY help at all
    Never measure the height of the mountain you're climbing. At the summit, look back and see how small it really is!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    3,026

    Default Re: Your browser sent a request that this server could not understand.

    Hi Ahimsa,

    Why don't you try this first.

    I assume the problem could only come from FFox.
    Uninstall completely Firefox and all add-on from your pc.
    Then download a brand new FF and re install without the add-on.
    Then install the add-on one by one to ascertain that if any of the add-on was the cause of the problem!
    www.siapamoyanganda.com/
    Malaysian Family Tree Website From the
    State of Johor.

    HAPPY ARE THOSE WHO DREAM DREAMS AND ARE READY TO PAY THE PRICE TO MAKE THEM COME TRUE.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bastrop, TX USA
    Posts
    421

    Default Re: Your browser sent a request that this server could not understand.

    I haven't had this problem, but when FF updated automatically to the new version, I had nothing but problems - especially slow loading of pages and images. It seems that the new version of FF still has some kinks in it. I uninstalled and then installed v.7 and my problems went away. I made sure to uncheck the 'automatic updating' option in FF.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •