Results 1 to 2 of 2

Thread: Lost colors in CSS menu
      
   

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bastrop, TX USA
    Posts
    421

    Default Lost colors in CSS menu

    REF: http://www.texasdefensivedrivingaffiliate.com

    I've had this site for a couple of years and the menu has been black with white text. This morning it had these properties. I changed a text link style on the index page but made no changes to the CSS menu. However, when I published the index page I lost the colors in the CSS menu. I made no changes in the CSS (knowingly). In trying to determine what was wrong I noticed that Chrome shows that the background color and text color are set but there is a line thru them. I have no idea what caused this. You will notice that the black background is gone, and the text is blue instead of black and turns green upon hover.

    Look at the Chrome page at http://www.texasdefensivedrivingaffi...nu_problem.jpg

    The same thing happens in IE and FF.

    Any idea how I can correct this? Thanks.

    Jerry

  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bastrop, TX USA
    Posts
    421

    Default Re: Lost colors in CSS menu

    I found it. Somehow I had lost some of the '#'s in the between head tags. I believe I have it okay now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •