Results 1 to 2 of 2

Thread: Weird Marquee Issue
      
   

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    105

    Question Weird Marquee Issue

    Hi all... My website in question is GlassIllusions.net... The top graphic including the marquee is in a lightbox pointing to www.glassillusions.net/menu1.html... now... The marquee works perfectly in Firefox and IE, but for some reason it cuts off early in Google Chrome... Is this a known issue, or is there a specific setting I need to update in BV or Google Chrome, or is this just a bug that'll be addressed later on?

    Thanks for any insight anyone can provide.

    Shawn

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: Weird Marquee Issue

    Chrome has had issues of it's own design for some time as it tries to be everything for everyone ..... I used to have "issues" with Chrome with regard to both the Conveyor (seen as a sliding photo strip here) and the Ad Banner Rotator (the slideshow on the same page) before they finally displayed properly -- as if the site had to be indexed a few times before being fully accepted.

    I use Chrome almost exclusively now, but that's only because of the integrated functionality. The only word of advice about Chrome I could offer would be to suggest yours is constantly updated and to maintain a greater degree of patience as the Net evolves.
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •