Results 1 to 3 of 3

Thread: > at the top of my page
      
   

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    49

    Default > at the top of my page

    I have a > symbol at the top of my index page and can not for the life of me figure out where it is coming from.

    It also causes about a 1"-2" gap at the top of the page even though my build page is set to "0".

    www.worldwideforklifts.com

    Any help would be very much appreciated.

    Thanks,

    Sandman
    www.Premium-Commerce.com (Web Design)
    www.MedellinTravelGuide.com
    www.SouthFloridaForklifts.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Kauai, HI
    Posts
    1,303

    Default Re: > at the top of my page

    That means one of your scripts is messed up, possibly missing the final ">" at the end. Probably something you put in an html box with the BV tool, so scroll through all your html boxes until you find the offender.
    CLAMcentral.com Children's Ministry resources
    CLAMcentral's Projects Blog
    CLAMbakeonline.com Family Fun

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    49

    Default Re: > at the top of my page

    Thanks for the hint Tom. I'll track her down!
    www.Premium-Commerce.com (Web Design)
    www.MedellinTravelGuide.com
    www.SouthFloridaForklifts.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •