Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with links
      
   

  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    10

    Default Problems with links

    Hi, I have problems with link

    1. In my index page, I have 6 button and all of it ends with .html in my template, but when I publish it, the webpage only shows 5 buttons with no .html ending

    2. still in my index page, In the "shop by products" list, I have link each category correctly in my template, but when I publish it, the link is all disappear

    3. in my indohb templage page, the 5 button, which is named after a flower, but when it is succesfully published, it is automatically changed to "Home, About us,..."

    4. still in my indohb. in the template, I have link the "shop by products" list correctly to each category, but when it is succesfully published, it is all mess up, and only 3 category link correctly, indohb, indoboard, and indospecial

    I am really confused of the outcome, and I have no clue how to fix it. Can you help me to fix it please? Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2005
    Posts
    507

    Default

    If you've created the links with a previous version of BlueVoda then remove all the links and re-add them.
    Make sure you have BlueVoda version 6.6.2.
    Forum Moderator
    BlueVoda Spe******t

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Google Guide
    By VodaBot in forum Google, Yahoo & Bing
    Replies: 26
    Last Post: 03-02-2010, 04:17 PM
  2. Links Questions Links Question Links Quest...
    By TwelveBeads in forum Hyperlinking - Making it all come together
    Replies: 6
    Last Post: 08-04-2008, 05:43 PM
  3. How to Get 50 High PR One Way Links Each Month
    By VodaBot in forum eBusiness and Concept Development Talk
    Replies: 8
    Last Post: 02-06-2008, 03:38 PM
  4. Links Are Good for Business
    By VodaBot in forum eBusiness and Concept Development Talk
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2005, 09:56 PM
  5. Links toolbar problems
    By christobal in forum General Support Issues
    Replies: 4
    Last Post: 07-09-2005, 06:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •