Results 1 to 2 of 2

Thread: Images not showing up in BV
      
   

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    69

    Default Images not showing up in BV

    When going back into BV to do some fixing of links, adding new content, most of my files/pages have several images with "Image not found"? Right click, look at properties, go to the folder where the photo is, there it is...so what's happening? Why am I loosing the Link to the photos, when the link in properties is pointing to the right place?
    Please Help!
    Thanks in advance
    www.ornametals1.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    12,273

    Default Re: Images not showing up in BV

    Hi, make sure that your images do not have spaces in the saved names, ie:

    Stock Trading Logo.gif

    should be saved as:

    Stock-Trading-Logo.gif

    Inserted into BlueVoda again and the page published again and the image will start showing properly.

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •