Results 1 to 2 of 2

Thread: elements no showing up in Preview
      
   

  1. #1

    Default elements no showing up in Preview

    My Domain is carsrestorationnc.com I have not yet published, My problem is when trying to build a template, most elements I've added will not show up in preview, I've added images, shapes and menu's that will not appear in preview, please tell me what I'm doing wrong.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Wilmington, Delaware USA
    Posts
    12,214

    Default Re: elements no showing up in Preview

    Hi,

    The usual cause of this is that your images are saved with spaces between the words. Please make sure your images are saved in the below format:

    image_name.jpg

    With no spaces, then insert them into your template again, then they should show up!

    VodaHost

    Your Website People!
    1-302-283-3777 North America / International
    02036089024 / United Kingdom
    291916438 / Australia

    ------------------------

    Top 3 Best Sellers

    Web Hosting - Unlimited disk space & bandwidth.

    Reseller Hosting - Start your own web hosting business.

    Search Engine & Directory Submission - 300 directories + (Google,Yahoo,Bing)



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •