Results 1 to 4 of 4

Thread: add on domains
      
   

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    439

    Default add on domains

    add on domains are not working. I pointed them to ns1.vodahost.com and ns2.vodahost.com and when I try to add them i get:

    Addon Domain Additions


    The subdomain, southiet.southietech.org has been added.


    Sorry, you are not allowed to add any more then (0) addon domains! The below addon domain was not setup!


    Removed Entry from httpd.conf The subdomain, southiet.southietech.org has been removed.

    southietech.net could not be setup. The subdomain southiet.southietech.org was not setup either.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    439

    Default Addon Domains

    Fixed

    ***** :D

  3. #3
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    439

    Default

    Thanks You, all is well now.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    439

    Default Always a pleasure

    Always a pleasure

    ***** :D

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Similar Threads

  1. Problem With Godaddy Domains
    By paulb in forum Domain names/DNS
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2005, 04:14 PM
  2. Transferring existing domains with MySQL
    By TCPcom in forum Web Hosting Pre-Sales
    Replies: 1
    Last Post: 09-08-2005, 06:35 PM
  3. VodaHost Domains vs VodaHost Web Hosting
    By Bradman66 in forum Domain names/DNS
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2005, 02:10 PM
  4. adding more domains
    By kevin_knight in forum Web Hosting Pre-Sales
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2005, 07:50 AM
  5. Add on Domains (2)
    By bcw757 in forum General Support Issues
    Replies: 1
    Last Post: 04-20-2005, 06:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •