Results 1 to 8 of 8

Thread: How do I transfer an existing domain to Voda host?
      
   

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Newport Wales United Kingdom
    Posts
    9

    Arrow How do I transfer an existing domain to Voda host?

    I am currently using Thirdsphere as my hosting for one of my domains www.bizzebees.com, initially I was attracted to them because of their web building facility's.
    Now that I have found Blue Voda its much simpler and the video trainers excellent.
    How do I transfer my bizzebees from the current host to Vodahost and whats the costs involved?
    Kind regards,
    Andrew Smith
    info@oneway4marketing.com
    http://www.bizzebees.com

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    You should already be able to answer this, but you can start by consulting prices and features here
    http://www.vodahost.com/features.htm

    When you decide to establish your VodaHost account, you have the option of transferring your domain at the same time, FREE, and in the same ordering process. Your confirmation email will provide additional access and setup instructions.
    Welcome to VodaHost!
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?


  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    Whoops, sorry, Vasili.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    No prob, General....did you see your expertise requested in "Adding Elements" Excel???
    . VodaWebs....Luxury Group
    * Success Is Potential Realized *

  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    Yes, I've already dropped by. LOL

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    14,683

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    < Saluting *****ly with Precision >

    Thanks....you bailed me out again!!!

  8. #8
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Concord, NC
    Posts
    2,335

    Default Re: How do I transfer an existing domain to Voda host?

    LOL I'm just blessed with a good memory unless I haven't had enough to drink, then I can't remember squat.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •